19.9.10

Kotona taas

Sennenkoirien PK-leiriltä on kotiuduttu pää täynnä ideoita ja oppia, joita pitää nyt sulatella. Olimme Raksun kanssa jälkiryhmässä.

Lauantaina saimme ajaa jäljen, joka oli noin 300 m pitkä ja tunnin vanha. Se oli reilusti pidempi kuin mitä olen aiemmin Raksulle tehnyt, mutta meni hyvin. Ainoastaan herkut olivat liian suuria eli Raksulla meni aikaa niiden syömiseen. Mutta hienosti se jatkoi jäljellä eteenpäin kun sai Frolicit naamaansa.

Sunnuntai mentiin pienemmillä nameilla, jälki oli suunnilleen yhtä pitkä. Vaan 1h 50 min vanha. Meni hienosti, vaikka itse kehunkin. Koira teki tarkkaa työtä ja oli innoissaan hommasta. Kun pääsimme loppuun, Raksu ei ollut vielä lainkaan lopettamassa vaan olisi jatkanut pidemmänkin matkaa. Hyvä aika lopettaa siis.

Eväiksi kotiin nappasin kepin merkkauksen opettamista naksuttimen kanssa. Ryhmässämme oli berni, joka oli naksukoira ja se oli todella hieno keino palkata koiraa. En ole aiemmin nähnyt naksukoiraa näin töissä ja täytyy sanoa, että olin vaikuttunut.

Naksua ja keppiä - siinä meidän talven treenit.

No comments:

Post a Comment